Vår vision - Tillsammans skapar vi möjligheter


Välkommen till Samordningsförbundet Älv & Kust!Vi pratar vision och värdegrund

Som en bra start på 2019 har förbundet ägnat sig åt en dag då vi pratat om vår vision och vår värdegrund. För oss är det viktigt att förankra detta arbete i alla våra led och då behövs det tid för reflektion med fina diskussioner.

2019-01-18Samordningsförbundet Älv & Kust fyller 10 år

Den 29 november bjöd vi in till en härlig dag på Stenungsbaden för att fira förbundets 10 års jubileum utifrån temat "Livskraft". Cirka 100 personer firade med oss och vi bjöd på fyra intressanta föreläsningar. Under förmiddagen berättade Hans Abrahamsson om svensk välfärd i förändring och Jonas Huldt gav oss fakta i frågan om samverkan ger samhällsekonomiska vinster. Efter lunch fick vi en inspirerande timme med Tove Eriksson om hur vi bland annat påverkar våra liv genom egna val och dagen avslutades med en varm och känsloladdad föreläsning av Tommy Ivarsson.

Vilken fantastisk lyckad dag vi fick på alla sätt! Ett stort tack till alla våra medarbetare som hjälpt till inför och under dagen och ett lika stort tack till alla er som kom och firade med oss! Nu är vi laddade inför nästkommande 10 år....

I länkarna nedan finner du vår Jubileumsskrift samt vår Jubileumsfilm som vi är mycket stolta över!

Dokument: Jubileumsskrift om SoF Älv & Kust

Länk: Jubileumsfilm om SoF Älv & Kust

2018-12-06Dialogdag om Jämställdhet

Idag har delar av styrelsen och lokala ledningsgrupper träffats på Stenungsbaden för att ha en dag med dialoger och kompetensutveckling med fokus på Jämställdhet. Charlotte Axelsson, förbundschef SoF Insjöriket höll en inspirerande och tankeväckande dag för oss vilket gör att vi även på ledningsnivå kan fortsätta bedriva det jämställdhetsarbete vi arbetar med i förbundet.

2018-10-31Länk till hemsidan

Riksdagspolitiker lämnar in motion om mer samverkan

Här delas en intressant artikel från Nybro24 som handlar om Samordningsförbundet och samverkan.

Länk: Till artiklen Nybro24

2018-10-30Göteborgs Posten skriver om KUR

Ännu en gång har Göteborgs Posten skrivit om KUR (Kulturunderstödd rehabilitering) och även intervjuat en tidigare deltagare. KUR är ett väldigt roligt projekt att få jobba med och mycket intressant för oss då vi är med i en nationell studie fram till 2020 om effekterna av hur KUR påverkar en rehabiliteringsförmåga. Med KUR gör vi det som Samordningsförbund ska göra - skapa möjligheter och göra skillnad!

Länk: Till artikeln i Göteborgs Posten

2018-10-12


» Se tidigare nyheter.