Vår vision - Tillsammans skapar vi möjligheter


Välkommen till Samordningsförbundet Älv & Kust!Klicka för större bild

KUR besöker Hönö konsthall

Deltagarna på Öckerös första omgång av KUR (Kulturunderstödd rehabilitering) besökte Hönö konsthall där de fick måla i akryl tillsammans med aktör Lena Nahlin. Här är några fina alster från gruppen!

2019-02-04Kungälvs Posten skriver om Kultur på recept KUR

Kungälvs Posten har gjort två reportage om projekt KUR.

Dokument: Reportage i Kungälvs Posten om KUR

2019-01-30Kungälvs Posten intervjuar en deltagare i KUR

Kungälvs Posten har även intervjuat en tidigare deltagare i KUR om hens upplevelse av projektet.

Dokument: Reportage med deltagare i KUR

2019-01-30Föreläsning av Elin Ekblom Bak

Är du en "aktiv soffpotatis"? Kan en dags stillasittande på jobbet kompenseras av en halvtimme i spåret? Vill du ha konkreta tips på hur du kan främja en aktiv vardag? Då ska du komma och lyssna på föreläsningen "All rörelse är bra rörelse" av Elin Ekblom Bak. Elin är tidigare allsvensk fotbollsspelare som numera forskar bland annat kring det farliga stillasittandet och som nyligen publicerat en studie om svenskarnas försämrade kondition. Elin kommer till oss den 6 mars i Kungälv, Mimers Hus, klockan 10-12 samt i Stenungsund, Fregatten, klockan 14-16. För mer information se bilaga. OBS! Fri entré men anmälan behövs! All information i bilagan.

Varmt välkommen!
Dokument: Länk till anmälan och Inbjudan Elin Ekblom Bak 6 mars

2019-01-23Vi pratar vision och värdegrund

Som en bra start på 2019 har förbundet ägnat sig åt en dag då vi pratat om vår vision och vår värdegrund. För oss är det viktigt att förankra detta arbete i alla våra led och då behövs det tid för reflektion med fina diskussioner.

2019-01-18


» Se tidigare nyheter.