Vår vision - Tillsammans skapar vi möjligheter


Välkommen till Samordningsförbundet Älv & Kust!Dialogdag om Jämställdhet

Idag har delar av styrelsen och lokala ledningsgrupper träffats på Stenungsbaden för att ha en dag med dialoger och kompetensutveckling med fokus på Jämställdhet. Charlotte Axelsson, förbundschef SoF Insjöriket höll en inspirerande och tankeväckande dag för oss vilket gör att vi även på ledningsnivå kan fortsätta bedriva det jämställdhetsarbete vi arbetar med i förbundet.

2018-10-31Länk till hemsidan

Riksdagspolitiker lämnar in motion om mer samverkan

Här delas en intressant artikel från Nybro24 som handlar om Samordningsförbundet och samverkan.

Länk: Till artiklen Nybro24

2018-10-30Göteborgs Posten skriver om KUR

Ännu en gång har Göteborgs Posten skrivit om KUR (Kulturunderstödd rehabilitering) och även intervjuat en tidigare deltagare. KUR är ett väldigt roligt projekt att få jobba med och mycket intressant för oss då vi är med i en nationell studie fram till 2020 om effekterna av hur KUR påverkar en rehabiliteringsförmåga. Med KUR gör vi det som Samordningsförbund ska göra - skapa möjligheter och göra skillnad!

Länk: Till artikeln i Göteborgs Posten

2018-10-12Nu tar vi emot nya remisser...

Nu tar Samverkansteamet emot nya remisser igen. Vid eventuell kö kommuniceras detta såklart med inremittent och då går vi efter den beslutade prioriteringsordningen som vi har. Genomlysningar/konsultativt stöd fortsätter vi med som vanligt. Nya blanketter för dessa ändamål finns under dokument/blanketter här på hemsidan. Välkommen att kontakta oss!

2018-09-04Nu är vi tillbaka...

Då var vi tillbaka efter en lång härlig sommar och vi ser fram emot en vacker höst! Nu startar flera nyheter hos oss som du kan läsa mer om här på sidan eller i vårt nyhetsbrev. Vi har fortsatt lite kö hos Samverkansteamet men det går att skicka in remisser som då sätts upp på kölista som hanteras enligt vår prioriteringsordning. Det finns också nya blanketter att använda för remisser till Samverkansteamet eller när man önskar en Genomlysning/konsultativt stöd, allt under fliken blanketter. Passa på att skriv upp dig för nästkommande nyhetsbrev om du inte redan får det! Och gå in och gilla samt följ oss på Facebook för alla nyheter som kommer!

2018-08-20


» Se tidigare nyheter.