Välkommen till Samordningsförbundet Älv & Kust!Älv & Kust föreläser på Arbetsförmedlingen inom KRAMI uppdraget

Idag har vår hälsoutvecklare Fredrik och vår arbetsterapeut Helen besökt Arbetsförmedlingen i Gamlestaden där de träffade deltagare i KRAMI uppdraget. Vi var inbjudna för att föreläsa med delar av vår Hälsoskola med fokus på hur vi kan påverka hjärna och kropp via kost, motion och sömn för att få en bättre balans i livet och på så sätt bli bättre rustade för det vi möter i livet. Det är alltid kul att vara med och sprida kunskap om förebyggande hälsa!

2019-04-04Avtackning av styrelse

Vi får en ny styrelse från 1 april och alla utom två medlemmar byts därmed ut. Vi har haft förmånen att arbeta ihop under många år vilket har gett oss ett stabil grund att arbeta ifrån där vi uträttat mycket gott. Vi är tacksamma för denna tid ihop men ser också fram emot att lära känna vår nya styrelse. Idag tackade vi av våra medlemmar med fina presenter gjorda av Växtverkstan på Tjörn, som är ett av våra projekt vi har tillsammans med Tjörns kommun. Tack för den här tiden!

2019-03-21Klicka för större bild

KUR besöker Hönö konsthall

Deltagarna på Öckerös första omgång av KUR (Kulturunderstödd rehabilitering) besökte Hönö konsthall där de fick måla i akryl tillsammans med aktör Lena Nahlin. Här är några fina alster från gruppen!

2019-02-04Kungälvs Posten skriver om Kultur på recept KUR

Kungälvs Posten har gjort två reportage om projekt KUR.

Dokument: Reportage i Kungälvs Posten om KUR

2019-01-30Kungälvs Posten intervjuar en deltagare i KUR

Kungälvs Posten har även intervjuat en tidigare deltagare i KUR om hens upplevelse av projektet.

Dokument: Reportage med deltagare i KUR

2019-01-30